16.8.–1.9.
2013
(c) Simo Karisalo

Elo- ja syyskuu 2013

Minun Juhlaviikkoni!

Tee oma ohjelmakalenteri

 • Juhlaviikkoklubi:
  Rytmi virtaa!

  Juhlaviikkoklubilla vieraileva Marginaaliklubi on Kulttuuripaja Valon järjestämä klubisarja, joka tarjoaa Juhlaviikkojen kunniaksi taidokasta jazzia. Klubi esittelee uhmakasta urkujazzia ja sävykästä skandinaavista tulkintaa mottonaan “mitä härömpää, sen parempaa”. Illan ohjelmistossa kuullaan pian esikoisalbuminsa julkaisevan Hammond-urkuri Kalle Salosen jazz-yhtyettä sekä Virta-orkesteria. Levymusiikista vastaa dj Antti Alajääski. Juontajana toimii Kalle Salonen.

  Hammond-urkuri Kalle Salonen julkaisee odotetun ensialbuminsa vuoden 2013 loppupuolella. Hän esittää tulevan albuminsa materiaalia myös Juhlaviikkoklubilla. Kalle Salonen Jazz Bandin Catslide-niminen levy imee vaikutteita funk- sekä rhythm and blues -musiikista. Salonen jatkaa perinnettä omilla sävellyksillään ja pettämättömällä tyylitajullaan. Levyn tuottajana on toiminut pitkän linjan muusikko-tuottaja Hannu Pikkarainen, joka nähdään Kalle Salosen keikoilla yhdessä huipputrumpetisti Antero Prihan kanssa.

  Kalle Salonen, Hammond-urut
  Heikki Keskinen, saksofoni
  Markku Renko, trumpetti
  Teuvo Merkkiniemi, basso
  Hannu Pikkarainen, rummut

   

  Jyväskyläläis-helsinkiläinen Virta on tuore tuttavuus suomalaisella musiikkikartalla. Marraskuussa 2012 debyyttilevynsä julkaissut instrumentaalitrio ei välitä ilmaisussaan tyylilajien välisistä raja-aidoista – skandinaavisen jazzin monikasvoisten suurnimien Jaga Jazzistin, Supersilentin ja Nils Petter Molvaerin vaikutus kuuluu taustalla, mutta yhtyeen oma ääni on poikkeuksellisen vahva. Kiihkeistä live-esiintymisistään tunnetun trion otteissa kaikuu myös kotimaisten Astro Can Caravanin ja Magyar Possen heijastumia.

  Antti Hevosmaa, trumpetti, flyygelitorvi, efektit, vokaalit
  Heikki Selamo, kitara, efektit
  Erik Heikkinen, rummut, perkussiot

  Ikäraja 18.

  Yhteistyössä:

  Lavaklubi

 • Suomen Kansallisteatteri, Lavaklubi

  Läntinen Teatterikuja 1
  00100 Helsinki

  Iltaklubeille ikäraja 18 vuotta.

   

  Saavutettavuus:

  Ei erillistä invalidipysäköintiä.

  Tapahtumapaikalla esteetön kulku.

  Inva-WC.

  Ei induktiosilmukkaa.

  Vastaanottajan/vahtimestarin puhelinnumero: 010 73311 (vaihde).

  Lisätietoja: Esteetön sisäänkäynti Itäisen teatterikujan kautta.

   

 • Ilmainen.

Aika
la 24.8.

Klubi on avoinna 17–02.