16.8.–1.9.
2013
(c) Stina Krookin säätiö

Elo- ja syyskuu 2013

Minun Juhlaviikkoni!

Tee oma ohjelmakalenteri

 • Rouva Näkymätön

  Stina Krookin säätiön juhlanäyttely

  Rouva Näkymätön viittaa taidemesenaatti Stina Krookiin ja hänen nimeään kantavaan säätiöön. Neljä nuoremman polven keskeistä kuvataiteilijaa — Aurora Reinhard, Pilvi Takala, Erkka Nissinen ja Hans Rosenström — rakentavat kokonaisuuden, jossa kullakin taiteilijalla on itsenäinen osastonsa. Yhdessä he pohtivat sosiaalista identiteettiä sekä yksilön sulautumista ympäristöönsä, itsensä näkymättömäksi tekemistä menettämättä ääriviivojaan. Teokset edustavat kuvataiteen kirjoa objektimaisista veistoksista ja valokuvista erilaisiin installaatioihin, video- ja ääniteoksiin. Teoksissa hyödynnetään myös näyttämötaiteen keinoja.

  Vuonna 1977 perustettu Stina Krookin säätiö on näyttelyn teeman lailla ollut miltei näkymätön mutta sitäkin merkittävämpi suomalaista kuva- ja näyttämötaidetta tukeva taustaorganisaatio.

  Näyttelypassilla taidenäyttelyihin edullisemmin!
  Juhlaviikkojen taidenäyttelyihin pääsee nyt edulliseen yhteishintaan hankkimalla näyttelypassin. Passin hinta on toimituskuluineen 20,50 € ja se on myynnissä Lippupalvelussa (näyttelypassi ei ole myynnissä museoiden lippukassoilla). Lue lisää >>

   

  Yhteistyössä:

  Stina Krooks stiftelse

  Amos Anderson

   

 • Amos Andersonin taidemuseo

  Yrjönkatu 27
  00100 Helsinki

  Saavutettavuus:

  Tapahtumapaikalla on pääosin esteetön kulku. Riippuen pyörätuolin leveydestä kaikkiin näyttelytiloihin ei kuitenkaan välttämättä ole esteetöntä pääsyä.

  Ei erillistä invalidipysäköintiä.

  Inva-WC.

  Vastaanottajan/vahtimestarin puhelinnumero: (09) 6844 460.

 • Näyttelyn liput Amos Andersonin taidemuseosta: www.amosanderson.fi

Aika
pe 16.8. - ma 21.10.

Avoinna
ma, to & pe 10–18
ti suljettu
ke 10–20
la–su 11–17

Liput toimituskuluineen alkaen

10 / 8 / 2 €